Restaurant Kongeåen Menukort

Fredag til Lørdag 18:00-20:30
Fra 24/9 til 30/10

Forret
Grønkålssuppe
Cremet grønkålssuppe med friske æbler og ristede græskarkerner eller
“Øl kæber”
Ølbraseret svinekæber, knust hasselnødder vendt i hvidløg og finrevet citrus

Mellemret
Smørstegt slethvar med blomkålspuré, ribs og beurre blanc med ramsløgs kapers

Hovedret
Bagt laks på frisk pasta med smørstegte gulerødder, grønkålschips og citrus sauce
eller
Oksecuvette med pommes fondant, gulerod/timanspuré grønkålschips, bøgehatte og en let svampesauce

Osteplatte
3x oste, knækbrød, kompot og sylte/nødder

Dessert
Tyndskrået æbleskriver, æblepuré, makron/hasselnød crunch, koldpresset æblesirup og vaniljeskum (Danske æbler)
eller
Creme brulé med stikkelsbær sirup

2 retter 259,-
3 retter 299,-
4 retter 369,-
5 retter 419,-
6 retter 449,-

Mellemret er kun mulig ved 4, 5, 6 eller 7 retter
Osteplatte er kun muligt ved 4, 5, 6 eller 7 retter. (Ost som tilkøb ved 2 eller 3 retter +85,-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *