Restaurant Kongeåen Menukort


Forret

Kartoffel-porre
Kartoffel-porre-suppe m. bacon & sprøde porre
eller
Salat ala Cæsar
Sprød salat m. kylling, tomater, parmasan & cæsar sauce

Mellemret
Letrøget tun med rucola pesto, tomat og stegte solskikkekerner

Hovedret
Oksemørbrad med hokkaido puré, pastinak, pommes Anna, sauteret porre & rødvinsauce
eller
Bagt laks med hokkaido puré, pastinak, pommes Anna, sauteret porre & hollandaisesauce

Osteplatte
3x oste, knækbrød, kompot & sylte/nødder

Dessert
Pære belle Helene i nye slør
Portvins syltede pære, vaniljeis med et strejf af kanel & chokolade sauce
eller
Cheesecake med passionsfrugt, yuzu & hvis chokolade

2 retter 259,-
3 retter 299,-
4 retter 369,-
5 retter 419,-
6 retter 449,-
7 retter 499,-

Mellemret er kun mulig ved 4, 5, 6 eller 7 retter
Osteplatte er kun muligt ved 4, 5, 6 eller 7 retter. (Ost som tilkøb ved 2 eller 3 retter +85,-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *