Menu Restaurant Kongeåen

17/12 – 30/1

Dagens Appetizer/snack 65,-  

Forret
Rustik kartoffel-porre suppe med bacon eller Øl-braiseret svinekæber. (Begge forretter kan bestilles som mellemret) 

Mellemret
Lakse tatar med senneps creme og maltjord(Mellemret kan også opgraderes til hovedret)

Hovedret
Kalvefilet med selleripure, Honningbagte rodfrugter og Rosmarin glace.

Osteplatte
3 forskellige oste med tilbehør.

Dessert
brændt mandelbund med citrus mousse. Eller cheesecake med blåbær, Oreo kiks og hvidchokolade

1 ret (hovedret)………………………………………………………………………………………… 215,-
2 retter……………………………………………………………………………………………………… 255,-
3 retter……………………………………………………………………………………………………… 295,-
4 retter……………………………………………………………………………………………………… 365,-
5 retter……………………………………………………………………………………………………… 415,-
6 retter……………………………………………………………………………………………………… 445,-

Osteplatte er kun muligt ved 4,5 eller 6 retter.
(Ost som tilkøb ved 2 eller 3 retter +85,-

Forret
Jordskokkesuppe med friske æbler og chorizo eller rosa stegt andebryst med æble kompot og sauce orange.
(Begge forretter kan også bestilles som mellemret)

Mellemret
Mørksej med paleobrød
(Mellemret kan også opgraderes til hovedret)

Hovedret
Sødmælks kalveculotte med bedepure, jordskokke chips og rødvins glace.

Osteplatte
3 forskellige oste med tilbehør.

Dessert
Bagt havtorn is el. Cheesecake med blåbær, oreo kiks og hvidchokolade.

1 ret (hovedret)………………………………………………………………………………………… 215,-
2 retter……………………………………………………………………………………………………… 255,-
3 retter……………………………………………………………………………………………………… 295,-
4 retter……………………………………………………………………………………………………… 365,-
5 retter……………………………………………………………………………………………………… 415,-
6 retter……………………………………………………………………………………………………… 445,-

Osteplatte er kun muligt ved 4, 5 eller 6 retter.

(Ost som tilkøb ved 2 eller 3 retter +85,-